Coneix-ne més d’Amicart Valldoreix

Amicart Valldoreix

Som un grup de veïns i amics de Valldoreix que creiem que l’art és una forma de viure. Ens hem volgut associar per treballar desinteressadament per crear projectes artístics de tota mena, en especial aquesta primera Biennal d’Escultura.

Som la Marcenia Baqués, la Montse Cusidó, el Josep Carné, l’Imma Pueyo, el Joan Barba, el Domènech Miquel, l’Arturo de Marichalar, el Pedro Baqués, l’Oldirch Bitnar, el Germán Fernández, el Santiago Alonso, l’Eduard Delgado, la Chloe Philpott-Hill i el Iago de Balanzo. Tots socis fundadors i també el nostre soci honorífic, l’artista Federico Eguia, creador de EL VALLE DE LOS SUEÑOS, a Puebla de la Sierra en Madrid, projecte escultòric amb el qual ens vam inspirar per desenvolupar la nostra biennal.

L'art és el nostre objectiu

Volem que Valldoreix a més de ser una vil·la  privilegiada, envoltada de boscos i jardins, també tingui la possibilitat de mostrar al món que és una població amb art pels carrers i que som capaços d’organitzar i desenvolupar projectes artístics com una BIENNAL  D’ESCULTURA VALLDOREIX DELS SOMNIS,mostra d’art a l’aire lliure que vol dotar a Valldoreix d’un o varis recorreguts escultòrics i que la nostra població arribi a ser un referent mundial en aquest aspecte.

També volem desenvolupar projectes artístics de tota mena. De moment estem treballant per dur a terme la I BIENNAL D’ESCULTURA, però després volem concretar projectes d’art efímer, d’escultura ràpida al carrer, exposicions d’artistes, “performances” i moltes coses més.

Volem que tothom que vulgui sigui amic d’AMICART VALLDOREIX i ens ajudi a fomentar tota mena d’històries relacionades amb l’art.

Informat amb més detalls a la nostra pàgina d'Amicart